Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Anders Johnsson 56 min

Målfest och ny seger i bortamötet med Minnesberg. Redan efter 15 sekunder är Mathias Herrström fri och sånär lyckas han runda målvakten. Målvakten får dock ut en arm och kan hålla i bollen. I den 6:e minuten lyfter Martin Rengbo fram en långboll mot Mathias Herrström som stångar sig fram och lyckas få den förbi målvakten den här gången och rullar in bollen i mål fram till ledning 0-1. Härlig kämpainsats av "Mini" där. I den 7:e minuten får Minnesberg frispark 5 meter utanför Torps straffområde. En Minnesbergsspelare får på en bra frispark runt muren men Anders Ohlsson i målet är med på noterna och lyckas få fingrarna på bollen och styra den i stolpen och ut. Kent Larsson haltar ut i den 28:e minuten och ersätts av Andreas Palmqvist. I den 29:e minuten Mathias Herrström en duell på högerkanten och lyfter in en hög lyra mot bortre stolpen, där möter Anders Nilsson upp och smäller dit 0-2 på volley ur nästan ingen vinkel alls. Anders fjärde mål för säsongen. I den 37:e minuten släpper Torp till ett friläge och ensam med Anders Ohlsson gör Minnesbergsspelaren inget misstag, reducerat till 1-2. I den 42:a minuten jobbar Mathias Herrström förtjänstfullt fram bollen till Martin Jönsson som med en enkel bredsida serverar Philip Marklund en jättechans. Philip gör inget misstag utan sätter bollen säkert i mål fram till 1-3. Detta var för övrigt Philips första mål i Torptröjan. I den 44:e minuten får Minnesberg straff sedan Nicklas Mattsson gått för tufft fram. Straffen förvaltas på bästa sätt och 2-3 är ett faktum. 2-3 i i en halvlek som hade det mesta. I den 53:e minuten byts Daniel Lagerborg ut och in kommer Anders Johnsson som därmed gör comeback efter sin knäskada som hållt honom borta från fotbollen sedan den 9:e mars. I den 60:e minuten slår Philip Marklund en perfekt genomskärare till Martin Jönsson som tagit en smart löpning och ensam med målvakten sätter han distinkt dit 2-4. I den 63:e minuten är det Anders Nilssons tur att aggera framspelare. Anders slår en lika perfekt genomskärare till Martin Jönsson och ensam igen med målvakten sätter han bollen lika säkert i mål fram till 2-5. I den 66:e minuten linkar även Mattias Jönsson av och in kommer Anders Mårtensson. I den 69:e minuten får Minnesberg en hörna och de slår den så perfekt att en Minnesbergsspelare kan gå upp och nicka in reducering till 3-5. I den 76:e minuten är det Martin Jönssons tur att halta av och in kommer Joakim Vedmar. På övertid gör Minnesberg 4-5 på ett nytt friläge i misstänkt offsideposition. Torp vinner med 5-4 utan att spela bra men det är ändå starkt att vinna och göra 5 mål när inte allt klaffar. I nästa match väntar Gislöv borta lördagen den 3:e maj klockan 14:00.